Общи условия

Моля, запознайте се с общите условия описани в тази страница. Поръчката на продукти от онлайн каталога на bgnevesta.com представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор. Потвърждението на поръчката в кошницата означава, че сте прочели и разбрали настоящите общи условия и се съгласявате с тях.

bgnevesta.com е онлайн магазин (не разполагаме с физически магазин/офис)
Всички поръчки за страната се изпращат с куриер.

Ако желаете да видите някой от продуктите ни на живо, по Ваше желание можем да изработим мостра. Цената на мострата е 10 лв. (в цената не са включени транспортните разходи, които са за сметка на клиента). Мострата и разходите за доставката се заплащат при получаването с наложен платеж.

Не носим отговорност относно точността на цветовете от снимковия материал показан на сайта. Перлените хартии и картони имат своите оттенъци и нюанси, които в зависимост от светлината се менят. Различните дисплей и техните настройки също оказват влияние. Ако не сте сигурни в цветовете на картоните/панделките или се колебаете в избора си на цветова комбинация - ще Ви изпратим мостра на картон/панделка на посочен от Вас адрес.

Цените важат само за направени поръчки през сайта!

Минимални количества за поръчка:
сватбени покани, - 10 бр.

Обявените цени в сайта са валидни при поръчка на посочените за съответния артикул минимални количества. Поръчката на сватбени покани за количества между 5-10 бр. подлежат на оскъпяване +0,50 лв. за бр. към обявената цена в сайта. Под 5 бр. - артикулите са таксуват като "мостра", чиято цена е 10 лв за бр.

Не носим отговорност за допуснати правописни или друг вид грешки. Текстовете, които ни предоставяте не биват проверявани преди печат. След като оформим текстовете с избраният от Вас шрифт, ще Ви ги изпратим за потвърждение. При получено потвърждение от Ваша страна, текстовете биват отпечатани. Ако впоследствие се установи допусната грешка - повторният печат е за Ваша сметка.

Срока за изработка, след получено потвърждение от Ваша страна и при вече уточнени детайли относно надписване на поканите е от 5-15 работни дни. Обявените срокове са ориентировъчни и варират в зависимост от поръчаното количество, сложността на изработка и моментната натовареност. Времето за доставка не е включено в сроковете за изработка.  

Снимковия материал, продуктите и текстовете публикувани в сайта са обект на авторско право, собственост на Диплекс ЕООД и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права (ЗАПСП). Използване, възпроизвеждане, разпространение, промяна и публичен показ без уведомление и изричното съгласие от страна на Диплекс ЕООД е забранено и се преследва по предвидения от закона ред.

Можете да откажете поръчани и доставени продукти в случай, че има видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания. Ако закупената стока, НЕ отговаря на поръчания от Вас продукт, можете да я върнете в срок от 7 работни дни от датата на он-лайн покупката. Рекламацията се приема единствено ако продуктите са с ненарушен външен вид (според закона за ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ). Върнатите продукти подлежат на корекция до отстраняване на несъответствията. В случай, че корекцията е невъзможна, имате право на отбив от крайната цена на продукта.

Рекламации важат към момента на получаване на поръчката. Извън изброените случаи, както и извън условията на чл.55 (ал.1) от ЗЗППТ, клиентът няма право да откаже да заплати и да върне доставена пратка. Ако желае да го стори няма право на възстановяване на заплатената сума и поема разходите за транспорт. За да стартирате процедура за рекламация е необходимо да се обадите на телефоните за контакти посочени на сайта.

Личните Ви данни се използват единственно и само за осъществяването на контакт с Вас, както за изработването на поръчката, така и при доставката. Достъп до тази информация имаме единствено ние и куриерската фирма, която извършва доставката.